Savonia eBusiness-kurssi tutustui virtuaalimaailmaan

Savonia eBusiness-kurssi tutustui virtuaalimaailmaan

Vierailu Outi-Maaria Palo-ojan pyynnöstä eBusiness-kurssilla. Kurssi on osa Savonia AMK:n englanninkielistä liiketalouden opintotarjontaa. 80-prosenttia opiskelijoista tulee ulkomailta. Kurssi järjestetään kaksi kertaa vuodessa.

eBussines cource in Savonia AMK with teacher @palooja. Thank you beeing active @ilkkakukkonen #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

 

Kurssilla opiskellaan sähköistä liiketoimintaa tosi laajasti. Webanalytiikkaa, markkinoinnin eri asioita mm. inbound markkinointia, viraalimarkkinointia ja tietenkin sosiaalisen median hyödyntämistä markkinoinnissa ja liiketoiminnassa yleensä. Myös internetin historia ja big data ovat olleet esillä. Outi pyysi #FinEduVr hanketta vierailulle, koska virtuaalitodellisuuden mahdollisuudet ovat tulevaisuutta.

Kokemus oli osalle opiskelijoista täysin uusi ja alla olevassa videossa on Jason Gournay Ranskasta. Hän opiskelee Pariisissa henkilöstöresurssien johtamista ja tuli tammikuussa Savonian liiketalouden linjalle opiskelijavaihtoon kevätlukukaudeksi.

Virtuaalikokemus oli Jasonin ensimmäinen ja hän innostui siitä kovasti. Kehui vielä seuraavilla tunneillakin kokemusta mielenkiintoiseksi.

Yhteystiedot

Aki Puustinen - koordinaattori, rehtori
aki.puustinen@edu.muurame.fi, 040 7616178, @apuustin
Jukka Sormunen - koordinaattori, rehtori
jukka.sormunen@kuopio.fi, 044 718 4542, @sormuju
Timo Ilomäki - koordinaattori, lehtori
timo.ilomaki@jao.fi, 040 3414825, @ilotimo

© FinEduVR 2015-2017